Iqwar

iqwar

iqwar

Radoslav Procházka, predseda strany Sieť
Úplne prvý (počítač) bol na gymnáziu, čiže nie môj, ale školský. Tuším, že Attari, operačný systém T602.

Tak snáď už presedlal aspoň na OS Word...

Zdroj: dennikn.sk

vlado
vlado | 4.6.2015 19:47

doma som mal zx spectrum, všetci kamaráti atari. v škole som začínal na PMD a na T602 som robil stredoškolskú prácu, bože to boli časy...

iqwar
iqwar | 4.6.2015 19:58

Tiež som mal Atari XE 130, kazeťák s turbom ;-). Doteraz spomínam na tie seansy u nás doma ;-) Z nemeckého manuálu som prepisoval programy v Basicu, ktoré sa samozrejme nedali uložiť (resp. asi dali na kazetu)

Xytrolin
Xytrolin | 4.6.2015 20:46

Commodore 64 II+kazetak, potom sa pokazil (este je v sufliku ciastocne funkcny po amaterskej oprave), tak znova Commodore 64 I+upgrade na diskety 5,25", potom Amiga 1200... To bola grafika a hudba, o ktorej PC mohlo iba snivat! Malo to vlastny woknovy operak Workbench,daleko pred Mrkvakom. Spoluziak mal k nej dokonca 80 MB HDD a hrali sme na tom proti sebe FPS doomovku Gloom, screen bol splitnuty na 1/2 pre kazdeho zvlast! Ale ficalo to plynule bez lagov ako lusk! Ten naskok Amigy bol vtedy poznat. Mala tusim 3 cpu -zvlast gpu, zvlast poctarske cpu, zvlast zvuk.

marko
marko | 5.6.2015 08:22

ahah
1.rok 1993 : PC286 (diskety 5,25 a 3,5 + pevný disk 40 MB)
2. rok 1996: PC486
3. 1999 pentium
4. Ďalej nemám ani potuchy, bolo ich hrozne veľa, vymeny procesorov a dosiek... teraz mam 6 PC (4 notebook + 2 stacionárne)

Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )

SkryťZatvorit reklamu
loader